От няколко дни като дам на контакт и ми светва ми нещо като спирала точно до нулата на километража. След известно време спира. Какво означава това ? Ще опитам да кача и снимка...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Индикатор като спирала, какво означава ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pifecaАми не е светвала досега, но я карам от лятото и сега са и първите студове ...
Това означава, че свещите подгряват.
Ако спирала угасва веднага след запалване на двигателя, всичко е нормално.
Ако продължи да мига 30 секунди след като двигателя заработи, значи имаш изгоряла свещ
Comment
-
Еми уж в упътването пише , че дизеловите нямат свещи, та това е за по 2-те дюзи на клапан ,които вкарват и изкарват горивото.
Според книжката при запалването на колата , трябва да се врътне ключа до позитцията да се включи електрониката , тогава този сигнал мига, и след като загасне да се завърти до край ключа.Alfa Romeo 147 1.9 JTD Distinctive
Una bellissima vettura...
la forza magnetica della ragazza da sogno.
Comment
-
Първоначално публикувано от servosterzoЕми уж в упътването пише , че дизеловите нямат свещи, та това е за по 2-те дюзи на клапан ,които вкарват и изкарват горивото.
Според книжката при запалването на колата , трябва да се врътне ключа до позитцията да се включи електрониката , тогава този сигнал мига, и след като загасне да се завърти до край ключа.
А въпросната индикация когато светне,значи че свещите подгряват и след като изгасне се стартира двигателя.Поне така съм чувал от дизелджий155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от gigiПървоначално публикувано от servosterzoЕми уж в упътването пише , че дизеловите нямат свещи, та това е за по 2-те дюзи на клапан ,които вкарват и изкарват горивото.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от gigiПървоначално публикувано от servosterzoЕми уж в упътването пише , че дизеловите нямат свещи, та това е за по 2-те дюзи на клапан ,които вкарват и изкарват горивото.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Я
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от gigiПървоначално публикувано от servosterzoЕми уж в упътването пише , че дизеловите нямат свещи, та това е за по 2-те дюзи на клапан ,които вкарват и изкарват горивото.Не мога да ги мисля тея с 16-клапановите дизели
32 дюзи са това
...ами 20-клапановите...._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Re: Я
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от gigiПървоначално публикувано от servosterzoЕми уж в упътването пише , че дизеловите нямат свещи, та това е за по 2-те дюзи на клапан ,които вкарват и изкарват горивото.Не мога да ги мисля тея с 16-клапановите дизели
32 дюзи са това
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment